söndag 7 augusti 2011

Dag 3

Vi vaknade vid 9 typ och gick upp, åt frukost, och gick ner till stranden. Men jag smörjde in mig hundra gånger innan det. Vi badade och solade typ halva dagen igår. Efter det var klockan kanske 4 eller nåt. Så vi gick hem och duschade osv. Sedan gjorde vi oss fina eftersom vi skulle på resturang här i falkenberg. Kenneth bokade tidigt vid frukosten. Men när vi kom dit och frågade vart vårt bort var så sa dom att det inte var här vi hade bokat. Så vi funderade vart kenneth hade ringt. Men det fanns ett bord om 45 minuter på den resturangen. Så vi tog en drink före maten och väntade. Vi gick ut och tittade på den fina utsikten. Jag tog en cola med massa is i med sugrör. Moa och Micke tog fanta med massa is och sugrör i. Och Kenneth och mamma tog  någon slags likör eller något ;P
Han som jobbade där som jag kallade för "han med röda näsan" för han hade en röd näsa xD
Var så snäll så han fixade ett bord 20 minuter tidigare med utsikt över havet vid fönstret. Himla snällt tycker jag! :D
Jag beställde Lax-rygg med rostad potatis och kall örtsås. Skitgött var det.
Moa och micke beställde pannkakor med glass och sylt. Mamma och kenneth beställde antreko med rostadpotatis och pepparsås. Det var nog också jättegott.
När vi hade ätit klart gick vi ut till stranden som var precis utanför det öpna fönstret vid vårat bord. Vi sprang och  körde ta och sånt. Skitkul var det. Medans mamma och kenneth satt och drack kaffe och sånt. Alla gick på toaletten och gick sedan någon ny väg hem. Som var ganska osmart. Vi gick  dit och gick upp på en kulle. Där nedanför var det en gubbe i en husvagn som var ihop med någon som hette *** och han sa " Vilka folk äre där uppe somm går och dräller? ... *** , kom hit och titta vilka folk som är där uppe och dräller. Men vi hann ner innan hon kom. Så vi gick efter kenneth och vi gick förbi våran husvagn utanför stängslet och var tvungen att gå runt alt eftersom vi gick fel från första början. Det var ju mörkt också , så det var ju svårt o se. Men vi kom hem och gick o la oss på en gång.







1 kommentar: